City weekend

I helgen blir det London! Jag åker dit med en kompis och vi ska hänga med två kompisar som bor där. Det blir födelsedagsfiranden i efterskott, shopping, party och antagligen världens roligaste helg.

Vi har fått i uppdrag att ta med oss en rosa prinsessklänning för en av kvällarna. Inspiration för packning saknas!



Var det någon som inte trodde?


En mil!

På en timme och två minuter. Egentligen är jag stolt men sur. Fan vad jag pressade för att klämma in sen under timmen. Men jag förbättrade mig med tolv minuter sen sist. Det var iofs min första och enda mil sen jag var 15 så det är väl klart att det blir bättre därifrån. Är det någon som tror mig?

Springa milen

Hatar att skriva från Iphone. Nu ska jag ut och springa en mil. Man har inte sprungit en mil om man bara har gjort det en gång. Alltså är detta andra gången. I övrigt så har jag hittat Elin Kling på en bild i franska Glamour. Någon som vill se bilden?

PT-pass

Härlig morgon, ställer klockan på 8, snoozar tills den dör (dvs i en timme), vaknar med ett ryck 10:45 av att en klient ringer och flyger upp ur sängen för PT-pass klockan 11. Ganska brutalt att kasta sig ut i trappspringning, knäböj och annat tjafs innan frukost.

Nu - strosa på stan, hoppas på att spendera lite pengar på bra reagrejer. Dagens outfit - röd skinkjol, vit top. Kanske att en bild kommer sen.





Köra bil

Jag älskar att köra bil. Det betyder verkligen inte att jag är bra på det, men jag älskar det verkligen. Särskilt när jag kan rutten utantill.



Vem har hackat?!


Stört, kommer in här för första gången på hundra år. Läser mina gamla inlägg. Och undrar vem fan det är som har skrivit dem?

Tittar på datumen. Det är bara ett år sen. Helt absurt. Känns som en helt annan människa. Kanske är det sättet att skriva på? För allt det där har ju hänt, och händer fortfarande.

Har hunnit med fyra resedestinationer på två veckor. Tre kontinenter. Den du.

Har inte hunnit med så mycket shopping som jag vill, men Gud vet att jag försöker.

Har kommit underfull med två saker:

Den ena är att jag vill starta en annan blogg, med en annan funktion. En blogg där vem som helst kan lägga upp en bok, en tidning eller något annat de har konsumerat och så får vem som helst be att få den hemskickad. Det ska bara kosta ett porto för avsändaren. Får se om den ídén flyger.

Den andra saken är att jag vill skriva en bok. På engelska. Om N. När han finns i livet. Han är så himla mäktig och jag vill skriva om den han är, det han har gjort, allt han har varit, hur han är under mitt skinn och vad han får mig att känna. En slags biografi genom förälskade ögon. Något sånt. Vad tror ni?

Glöm inte, tillträde förbjudet till mina tankar. Accès interdit.

Ovan, kontinent 1




Ovan, kontinent 2



Och sist men inte minst, kontinent 3.

RSS 2.0