Dagens

Egentligen skulle jag tycka att det var kul att publicera en dagens, gärna innehållande någon inspirerande kontorsoutfit.

Med tanke på att jag ser ut som ett ösregn varje dag as of lately kanske det skulle hjälpa mig att rycka upp mig lite.

Vad säger ni? Skulle ni ta en dagens trots avcroppat huvud?


Måndag morgon

Det är trots allt inte en vanlig måndag, det är klämdag och bör vara lite lugnare på jobbet. Jag sitter framför datorn hemma och dricker en kopp kaffe och uträttar lite jobb innan jag kommer in till kontoret. Det är skönt att ha börjat dagen så.



Doggystyle

Jag och S åt fläskkotletter. Jag skrapade benen från min egen tallrik och sen från hans. Doggystyle!

Män är från mars och kvinnor är bra på mycket

Nu borrar jag med super grande borren de luxe medan S lagar middag. Eftersom han är så grym på det frågade jag om han kunde baka lite också men det verkade som att gränsen gick där. Vad säger man?


Nu ska packåsnan borra

Multitasking. Dagens kvinna är man. Eller vice versa. Gissar att mina grannar hålle på att dö på mig men jag måste borra mitt sjätte hål för den här dagen. Satan vad kraft det kräver, visste ni det?

Och ni skulle bara veta hur många borrsorter och märken det finns. En hel djungel out there.

Skön söndag!

Packåsna

Japp, att skaffa drömhemmet betyder alltså att leka packåsna. Den, helt ärligt, enda ljuspunkten, är att man får VÄLDIGT mycket gratis träning.

Jag kan inte bestämma mig för om det är därför jag har dragit ner på besöken till gymmet. Ska bli riktigt skönt att komma igång igen nästa vecka - vet inte om ni minns från sist men jag var ju fröken fittness ett tag?

De tiderna är long gone.

Halleluja!

Drömhemmet





Det här är min drömlägenhet i två etage. Och... guess what?

DEN ÄR NU MIN!!


Long time no see

Sjukt längesen. Udda att komma in och läsa gammal text och inte känna igen sig, förundras över att det var jag. Jaja. Mycket har väl hänt sen sist och jag antar att det kallas för utveckling.

RSS 2.0