Video, Orup på Gröna Lund

Tyvärr har jag spenderat en timme med att ladda upp videos från när Orup spelade på Gröna Lund och nu visar det sig att den här bloggen inte stödjer det. Helt sjukt. Orkar man ens bli frustrerad?

Jag hade innan den här upptäckten en miljon saker att skriva men nu känner jag mig som Linda Rosing som tar fyra timmar på sig att skriva ett inlägg och sen blir det ändå fattigt. Men det är bra att känna på, det bygger den personliga ödmjukheten.

ORUP PÅ GRÖNAN!

Vilken show, den där mannen kan jucka (och sjunga)!!

Blogga överallt

Vid broöppning till exempel.

De retour

Hemma igår natt! Fick en extra dag med långpromenad på stranden, lite extra solbränna och sista klämmen ur Spanienresan. Shit vad den inte blev som man hade tänkt sig, men underbart ändå.






Här kommer två lånade bilder på världens härligaste hotell, som var som en stor inhägnad villapark med en massa bungalows som låg frånskilda från varandra. Senare kommer det komma bilder från min och S telefon. Vi hittade en leading hotels of the world-bok på hotellrummet och körde vår tävling som vanligt, vem har varit på flest hotell? Fick den här gången en till tävlande som antagligen slog mig och S i alla fall på den Afrikanska delen av de listade hotellen. Jag försöker beta mig igenom the leading-hotellen så smått men det kommer bli min ruin, sanna mina ord.



 
               





                




S var förresten salig. Han sa att han aldrig har varit så bortskämd i hela sitt liv. Mitt hjärta gick sönder lite då.

Min solbränna var skitbra och jag var ansvarsfull som fan tills igår. Nu har mina vader börjat fjälla lite, typiskt. Förhoppningsvis håller jag mig fräch ett tag till.

Här är det ett lätt ösregn och jag är rätt sugen på att åka hem till mig och röja upp ordentligt. Det behövs en grundlig städning och när man för en gångs skull är laddad så kan man lika gärna ta tag i det.


Puente romano

Efter världens knäppaste dygn hamnade vi till slut på hotell Puente Romano med ett gäng ryssar. Trots att allt är jättefint känns just det med ryssana sådär. Men nåja. Har druckit en smoothie, ätit några jord örter och dricker nu en tung sangria som jag stödjer med några chipsflak. Om det inte blir dagsfylla deluxe på det här så ska jag simma en km i poolen. Och hinna sola lite. Olé olé!

Marbella!

Om det var någon som inte hade lyckats lista ut så styr vi alltså kosan mot Marbella! S trodde i skulle åka till Trosa, hur kul är inte det? Nachos, varm macka, flygvärdinnelatte, öl, gt, och cava har sänkts. Nu - lite skönhetssömn så flyger tiden iväg. Besos, por favore!

På flyget!

Älskar att Norwegians flyg har wifi! Kaosdag idag men vi kom äntligen iväg. Inte ett dugg enligt plan men you take some you give some. Butthead var tvungen att avboka vilket gör hela resan lite dämpad. Men hon har styrt upp en massa och fixat och donat så det blir astrist att inte få med henne. Nu sitter jag på planet och läser tidningar och dricker flygvärdinnelatte. Riktigt illa när flygvärdinnan tror man har jobbat hos dem på grund av det/igenkänningsfaktorn från förra resan. Vill helst avsluta det här med "puss och kram" eftersom det känns som jag smsar när jag bloggar från mobilen men det kan vi väl hoppa?

En sån där lista

Den här ödmjuka, glada tjejen är en fena på att skriva och hennes blogg tjuvkollar jag på då och då. Det enda som förvånar mig är att det inte är fler människor som kommenterar hos henne men kanske att hon har många smygläsare(som jag).

Hon verkar asrar och det verkar hennes kille också och det var där jag hittade den här frågelistan som jag bestämde mig att göra, bara för att. Om du läser det här, Tess, så vill jag tacka ödmjukast för att du svarade på min fråga i kommentarsfältet om rean i London fortfarande fortgick ;)


Lovar du att vara ärlig? Ja, om än luddigt på vissa frågor.
Du heter: Jag går under det paradoxala smeknamnet "Happy" som jag har gett mig själv under en dyster period. Smeknamn: Baby
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Bambina med Lara Fabian
Beroende av: Kaffe och tuggummi 
Vad tror folk om dig?: Att jag är mycket tuffare än jag är.
Stämmer det?: Nej, det säger sig självt av svaret på förra frågan.
Vad får du oftast komplimanger för?: Min klädstil på jobbet, mitt mod, min extroverta humor.
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag drar ett lamt skämt och håller låda.
Hur imponerar man på dig?: Överjävulsk social kompetens förenad med intelligens. Den är svår, för mina närmaste uppfyller alla det kriteriet. Så man har mycket att mätas med.
Brukar du skratta för dig själv?: Nej, jag ringer min andra halva (Butthead) så fort jag har ett glatt ögonblick så kan hon garva åt mig också samtidigt.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Perfekt, men säg 10:30 de öppnar elva på bumbin, puss" från ovan nämnda Butthead.
Var bor du?: Estocolmo
Trivs du där?: Jovars.
Äger du några converse: Nope
Sprit, cider, vin eller öl: Champagne och drinkar. Öl dricker jag på stranden. Cider dricker jag i brist på annat.
Brukar du bli för full: Nej, jag är kontrollfreak.
Är du allergisk mot något: Formellt, häst, hund och katt. Men även pollen och ett gäng kärnfrukter.
Vem ringde du senast?: Ovan nämnda Butthead (ser ni ett mönster?)
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi ska köra på med resedestinationen för överaskningen ett antal inlägg längre ner.
Antal timmar sömn inatt: Stört många.
Sov du ensam: Nope. 
Brukar du komma i tid: Njae. Men viljan finns där. 
När blev du fotad senast: I söndags i London.
Hur känner du dig nu: Naken (spritt språngandes), redo för en såpa och sängen.
Vad saknar du: Kvalitetstid med S.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Jag är Askungen, varje gång jag förvandlas till en pumpa kan man ge sig fan på att klockan just slog midnatt.
Är du blyg?: Jag har inga problem att tala till många samtidigt men jag blir intimiderat (finns det ordet?) av ett samtal mellan fyra ögon. Där kan man inte mörka att man vill hålla avståndet och folk ser igenom när man försöker vara opersonlig och distansierad.
Sysslar du med någon idrott: Inte direkt. Jag tränar på gym med PT och jag springer, lixom. Det finns inga OS-grenar i det va?
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle försöka älska. Mest för att förstå hur det känns i en mans kropp.
Är du nöjd med ditt liv: Jepp, för det mesta.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Har nog ingen sån, jag ser mer till min omedelbara omgivning. Det finns hjältar över hela min vardag.
Vad använder du för shampoo?: Abba eller valfritt stulet på min senaste hotellvistelse.
Du samlar på: S (allt som är han)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Butthead gästspelar igen, hon är min bästis.
När grät du senast: Minns faktiskt inte. Jo, utanför Norska ambassaden i Stockholm när jag såg mängden blommor och kondoleanser.
Bär du glasögon eller linser: Solbrillor, räknas det? Annars har jag hökögon.
Har du tandläkarskräck: More than life itself.
Vilken ögonfärg har du: Rådjursbruna
Biter du på naglarna: Nope. Jag har naturligt sjukt snygga naglar så det vore en skam.
Röker du: Nej, jag feströkte Dunhill när jag övergick i myndig ålder. Jag röker cigarr för att impa på S men det behövs inte så mycket längre. Min stora kärlek är vattenpipan men den röker jag alldeles för sällan.


Kan inte alla som vill låna denna, svara på den, och länka till svaren i kommentarsfältet?

Tack, over and out, och god natt.

Min PT





Här kommer en bild på min tillfälliga PT som jag hade på Hyatt i Delhi. Som min PT här hemma sa "he looks like he's been training his abs a lot". Men jag antar att han bara var förnärmad över att vara tillfälligt utbytt.

Anledningen till den här bilden är för att jag idag - äntligen - har kommit på att ta kort på min PT här hemma. Så han kommer upp han med snart. Han som får mig att bli fattigare, tröttare och lessare flera gånger i veckan. Kärlek.



Ledtråd 3




Är det någon som kan gissa?

Ledtråd 2





(även om det såg fullt ut på onlinebokningen nu men jag får väl ta och ringa)

Ledtråd 1


Surprise

Jag håller på att ordna en överaskingsresa till S. Han fyller år på måndag och han har jobbat som en dåre de senaste tre veckorna.

Han vet att han ska resa bort någonstans men han vet inte var. Han har inte fått en enda ledtråd förutom att han måste packa en badbralla och snitsiga kläder för utgång/middag.

Det här är vad han har gissat på hittills:

Istanbul
Tessaloniki
Beirut
Capri
Cuba

Med tanke på det valda resemålet känner man ju en viss press....

Jag har sagt att vi ska övernatta i Trosa, så att han kan få fina minnen därifrån. Pantytown, lixom.

Kan någon gissa vart han ska få åka?



Multitasking


Måste erkänna att jag gillar den här nya profilen med rubriker på höger sida, det blir lite arabiska liksom.

Multitasking deluxe pågår: jag sitter i conference call med Indien samtidigt som jag uppdaterar bloggen och förbereder ett PT-pass om en och halv timme. Det är inte så mycket att förbereda förutom att äta i tid så man har energi utan att få håll men det är ju lite knepigt att snaska i telefon. Får väl hitta något sväljbart.


Kvällsoutfit, city weekend




Röda skinnbyxor, nude eller rosa top.

Nu blev det inte så just i London eftersom det var 25 grader varmt, men en annan gång.

Stort PS, skorna är från Miu Miu och min stora garderobsfavorit.

Inspiration





Efter att jag kommit hem från London har jag kollat runt på några bloggar. De flesta inte särskilt personliga men ändå sjukt sköna att läsa, mest för att det är roliga tankar, snygga bilder och framför allt brist på enkelspårighet. Jag har blvit inspirerad och bestämt mig för att skärpa mig.



RSS 2.0